Patchouli olie in parfums

Patchouli essentiële olie heeft een heerlijke aromatische geur en daarom is etherische patchouli olie in parfums een vaak gebruikt ingrediënt. In de jaren ‘60 en ‘70 werd patchouli olie veel direct op de huid aangebracht. Ook vandaag de dag wordt patchouli olie nog regelmatig direct op de huid aangebracht of in verdunde vorm verwerkt in enkele bekende parfums.

Ook hobbyisten gebruiken vaak etherische patchouli olie in parfums. Een kleine toevoeging van patchouli olie geeft de parfums een houtachtige, kamferachtige, zoete volle geur. Gemengd met andere essentiële oliën komen er echter weer andere geuren bovendrijven wat van het bijmengen van patchouli olie in parfums een bijzondere beleving maakt.

Hoe gebruikt u patchouli olie in parfums?

Zelf parfums met etherische patchouli olie maken is goed te doen. De stof is niet schadelijk en kan dus naar believen worden bijgemengd. Wel raden wij aan om met kleine hoeveelheden van de olie te beginnen en langzaamaan meer olie bij te mengen. Patchouli heeft een vrij zware geur en is dus snel overheersend. Experimenteer dus wat met het bijvoegen van etherische patchouli olie en creëer de lekkerste parfums volledig naar uw eigen smaak!

Let op: patchouli olie is niet hetzelfde als patchouli parfum! De olie ruikt zwaarder en voller dan de meeste parfums aangezien in parfums de olie verdunt is.

 

Wilt u direct patchouli olie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

 

Hoge kwaliteit patchouli-olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!