Patchouli olie verdampen /  branden

Patchouli olie verdampen geeft een heerlijke aromatische geur. De essentiële patchouli olie heeft een rijke muskusachtige, sterk kruidige en hout-achtige geur. Deze kan in het huis worden verspreid door de etherische / essentiële patchouli olie te verdampen of te branden.

Hoe werkt het verdampen of branden van etherische patchouli olie?

Patchouli olie verdampen kan met behulp van een aromalamp waar een waxinelichtje het water met hierin de olie verwarmd en waardoor de geur vrij komt. Ook elektrische verdampers kunnen worden gebruikt voor het verdampen van etherische patchouli olie.

Daarnaast is het mogelijk etherische patchouli olie te branden door enkele druppels toe te voegen aan lampolie in een olielampje. Het branden van patchouli olie geeft een iets andere geur dan het verdampen hiervan. Wij raden dan ook aan beiden een keer te proberen om uit te vinden welke geur uw voorkeur heeft..

 

Wilt u direct patchouli olie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen. Wil van 4You Webventures een echt familiebedrijf maken.

 

Hoge kwaliteit patchouli-olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!