Met welke oliën mixt patchouli olie goed?

Patchouli olie is een zeer veelzijdige olie om te mixen. Welke etherische oliën goed met elkaar combineren hangt af van de geurcategorie waarin ze zitten. Patchouli olie is zo veelzijdig omdat het in meerdere geurcategorieën valt. Zo valt patchouli olie in de categorie met aardegeuren, maar ook in de categorie met oriëntaalse geuren. Patchouli olie zou zelfs in de categorie 'houtgeuren' kunnen vallen, en deze categorie combineert weer met heel veel andere geuren.

Etherische oliën zijn basaal op te delen naar de volgende geuren:

Verder zijn er nog (huid)verzorgende draagoliën die geen specifieke sterke geur hebben. Voorbeelden hiervan zijn rozenbottelolie en marulaolie.

Aardegeuren combineren goed met houtgeuren en mintgeuren. Als u etherische patchouli olie echter indeelt in de oriëntaalse geuren combineert dit goed met bloemengeuren, houtgeuren, kruidige geuren en citrusgeuren. De categorie houtgeuren is echter het meest veelzijdig: houtgeuren combineren goed met alle andere geurcategorieën. 

Voorbeelden van oliën waar patchouli olie goed mee combineert zijn: bergamotolie, cederhoutolie, salieolie, lavendelolie, mirreolie, rozenolie, sinaasappelolie en sandelhoutolie.

Wilt u gemixte olie bestellen?

Wij kunnen alle etherische oliën in ons assortiment voor u op maat mengen. Alleen patchouli olie kunnen we al combineren met andere oliën tot honderden verschillende combinaties. Wij rekenen vanaf 100 ml geen extra kosten voor het op maat mengen en het maken van labels op maat, daaronder rekenen wij €2,- voor het mengen op maat. Meer informatie over op maat gemixte etherische oliën vindt u op etherische-olie.com. Via deze site kunt u ook uw blends op maat samenstellen en bij ons bestellen.

Wilt u direct patchouli olie bestellen?


groot

Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.

Hoge kwaliteit patchouli-olie, lage prijs!

Betaling via Ideal, Mistercash, overboeking en Paypal!

Hoge klanttevredenheid!

Live chat klantenservice!